gallery/iso_kuva

Sukututkimustiimi rekrytoi!

 

Kansasten suvun tutkimuksessa ollaan nyt vaiheessa, jossa pari viime vuotta työllistäneet DNA-kartoitukset on toteutettu riittävän laajasti siten, että meillä on nyt käsitys sukumme juurista, ja ns. kylä-talo -projekti on saatu välipäätökseen, jossa jatkosta tulee sopia, tuntuu oikealta ajankohdalta uudistaa ja nykyaikaistaa työryhmämme toimintatapoja.

 

Olemme päätyneet siihen, ettei meillä olisi enää Sukututkimustyöryhmää vaan itseohjautuva Sukututkimustiimi. Puheenjohtajaa ei enää olisi, vaan sen sijaan tiimin vetäjä. Tiimissä olisivat aktiivisia kulloinkin ne henkilöt, joiden osaamisalueeseen tai kiinnostuksen kohteeseen aihe liittyy. Projektin vetäjänä toimii joku heistä. Aiheita voi kummuta tiimin sisältä tai ulkopuolelta.

 

Uudistumiseen liittyy lisäksi tarve saada sukututkimuksesta kiinnostuneita uusia voimia mukaan, erityisesti nuoria oppimaan. Toki myös vanhemmat ovat tervetulleita, sillä työsarkaa riittää monelle. Siispä ilmoita kiinnostuksestasi  joko sukuseuran puheenjohtajalle Antti Kansaselle tai kenelle tahansa muulle tiimimme jäsenistä.

 

Olisi mukavaa, jos ilmaisisit kiinnostuksesi mahdollisimman pian joko viestimällä tai sukukokouksessamme 27.7.2019.

 

 

Kansasten Sukututkimustiimi

Eeva Fihlman, Antti Kansanen, Tuomo Kansanen, Pirkko Rantamäki

 

Yhteystiedot